Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Χατζηδάκης: Ήταν μόλις 50 ετών
Θλίψη έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό χώρο η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Χρήστου Χατζηδακη, με σημαντική καριέρα σε ιστορική ΠΑΕ, ο οποίος πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 50 ετών.
Ο Χρήστος Χατζηδάκης, μεγαλούργησε με την ομάδα της Νάουσας την δεκαετία του 1990 στα σαλόνια της Α' Εθνικής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.
Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στον ΦΑΣ Νάουσα και τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως προπονητής τόσο σε ανδρικές ομάδες (τελευταίος του σταθμός ο ΓΑΣ Κοπανού) όσο και στις Ακαδημίες.
Ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης 13/04, αισθάνθηκε εναν πόνο στο στήθος και πριν προλάβουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, σχετικα γρήγορα εξέπνευσε.
Ο Χρήστος Χατζηδάκης αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά.
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30
Ο Ντέιβ Μπατίστα, νέος υποψήφιος για τον ρόλο του Kratos στο «God of War»
23:59
Ισραήλ: Ο στρατός θα συνεχίσει «να δρα προληπτικά» στη Γάζα, λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου
23:50