Νέο Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για τη DPG Digital Media
Επίδοση ρεκόρ σημείωσε το δίκτυο της DPG Digital Media τον μήνα Φεβρουάριο καθώς οι unique users που επισκέφθηκαν τα brands της έφθασαν τους 11.438.522, όπως αποτυπώνεται στις επίσημες πιστοποιημένες μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΑΤ INTERNET/ OJD / ΕΝΕΔ).
Η συγκεκριμένη μηνιαία επισκεψιμότητα αποτελεί το υψηλότερο καταγεγραμμένο audience reach στο ελληνικό Διαδίκτυο από την έναρξη της ενιαίας πιστοποιημένης μέτρησης της ΕΝΕΔ το 2013.
"Το νέο αυτό μοναδικό ρεκόρ ακολουθεί μια χρονιά πολλαπλών εξαιρετικών επιδόσεων και επισφραγίζει την ηγετική θέση της DPG Digital Media, η οποία μέσω των ξεχωριστών brands που διαχειρίζεται εμπορικά, όπως ενδεικτικά τα: Newsbomb.gr, CNN Greece, Queen.gr, Gossip-tv.gr και Mothersblog.gr, συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο προς τους αναγνώστες της και πρωτοποριακές διαφημιστικές υπηρεσίες προς την αγορά" δήλωσε η Τίνα Φερεντίνου, CEO της DPG Digital Media.
Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους στο Ηράκλειο Κρήτης
19:49
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Η FIFA απένειμε το «Βραβείο Ειρήνης» στον Τραμπ - Παραβρέθηκε στην κλήρωση του Μουντιάλ 2026 (Vid)
19:18