ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτος συνωστισμός: Νέο κορωνοπάρτι στην Κυψέλη

Απίστευτος συνωστισμός: Νέο κορωνοπάρτι στην Κυψέλη

Για άλλη μία νύχτα καταγράφονται απίστευτες εικόνες συνωστισμού στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, όπου έχει στηθεί μεγάλο υπαίθριο πάρτι μετά μουσικής και με εκατοντάδες νέους να διασκεδάζουν χωρίς μάσκες, και φυσικά χωρίς αποστάσεις, σαν να μην υπάρχει πανδημία...

Ανάλογες εικόνες συνωστισμού και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Τις εικόνες συνωστισμού στην Κυψέλη και την πλατεία Βαρνάβα σχολίασε μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο τηλεοπτικό δίκτυο του Open o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Χωρίς να υπάρχει αύριο μαζεύεται κόσμος, ειδικά νεαροί. Χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα. Το Πάσχα είναι πολύ κοντά όπως και το καλοκαίρι. Στο τελευταίο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, με τα test, τους εμβολιασμούς αλλά και το καλό καιρό. Πάντως ίσως χρειαστεί και η επέμβαση της αστυνομίας σε διάφορες περιπτώσεις» δήλωσε.

Και το βράδυ της Παρασκευής εκατοντάδες άτομα είχαν καταλύσει την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο. Η βραδιά φέρεται να είχε οργανωθεί μέσω Διαδικτύου με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Παράλληλα, την Παρασκευή, βρέθηκε υπό αστυνομικό κλοιό η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν παρατηρηθεί αντίστοιχες σκηνές με την πλατεία Κυψέλης. Η πλατεία θα επιτηρείται και τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ