Πάτρα: Σορός 51χρονου άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου ενός 51χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του βόρειου λιμένα της πόλης.
Παράλληλα, οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα, αναμένουν και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από πολίτες που περπατούσαν στην χερσαία ζώνη του βόρειου λιμανιού, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό και την Αστυνομία.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έπειτα από λίγη ώρα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού περισυνέλεξε την σορό του 51χρονου και την μετέφερε στο ύψος της ιχθυόσκαλας, όπου εκεί την παρέδωσε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή γυναίκα που τραυματίστηκε από όπλο στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου
11:25
Επιχείρηση «Στενά του Ορμούζ»: Τι σημαίνει μια πιθανή συμμετοχή της Ελλάδας
11:17
Το Ιράν καταδίκασε τα αμερικανικά πλήγματα στις νότιες ακτές του
11:11
Ελβετία: Χιόνι και πάγος θα έχουν λιώσει πλήρως έως τη Δευτέρα - Η πιο πρόωρη καταγραφή από το 2000
11:00