ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: 64χρονος οδηγός καταπλακώθηκε από δέντρο και σκοτώθηκε

Χανιά: 64χρονος οδηγός καταπλακώθηκε από δέντρο και σκοτώθηκε
EUROKINISSI/ ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 64χρονος άνδρας στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καταπλακώθηκε από ευκάλυπτο, μεγάλο μέρος του οποίου, λόγω των ανέμων, βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις 11:00 σήμερα το πρωί, στη λεωφόρο Σούδας, μετά τη διασταύρωση προς το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, το αυτοκίνητο του 64χρονου βρισκόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Χανιά όταν καταπλακώθηκε από το μεγάλο δέντρο. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και διασώστες οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα λίγο αργότερα, και γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.

Μαθητής τραυματίστηκε στο πόδι από πτώση δένδρου

Στο μεταξύ, μαθητής της Β τάξης του Λυκείου Βάμου στα Χανιά τραυματίστηκε το πρωί από πτώση δέντρου που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο μαθητής βρισκόταν έξω από τη σχολική μονάδα όταν έπεσε μεγάλο δέντρο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να τραυματιστεί στο πόδι.

Από νωρίς το πρωί, όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται επί ποδός και σύμφωνα με τον κ. Κουκιανάκη στα όρια του δήμου του έχουν πέσει δεκάδες δέντρα, ενώ έχουν εκδηλωθεί και τρεις εστίες φωτιάς που κρίνονται ως ελεγχόμενες.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Σφηνάρι Κισάμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ