ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοπάρτι: Ταχύτατα προχωρά η αστυνομική έρευνα για τους διοργανωτές

Κορωνοπάρτι: Ταχύτατα προχωρά η αστυνομική έρευνα για τους διοργανωτές

Με γρήγορους ρυθμούς φαίνεται ότι εξελίσσεται η πορεία της έρευνας των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό των διοργανωτών του κορωνοπάρτι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Ήδη, το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης έχει εξακριβώσει τα στοιχεία του DJ που την Παρασκευή το βράδυ έβαζε μουσική στην πλατεία όπου διασκέδαζαν εκατοντάδες άτομα.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι κατά αγνώστων σε ό,τι αφορά τους διοργανωτές, ενώ οι κατηγορίες είναι για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η δικογραφία θα παραδοθεί στην Εισαγγελία και αμέσως μετά κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής έρευνας θα κληθεί να καταθέσει και το συγκεκριμένο άτομο, ενώ εάν μέχρι τότε έχουν ταυτοποιηθεί και οι διοργανωτές θα κληθούν να καταθέσουν και εκείνοι.

Η αστυνομία φαίνεται να μην θέλει να αφήνει καμία περίπτωση κορωνοπάρτι χωρίς να εντοπίζει ποιος το έχει διοργανώσει και να ακολουθεί την προβλεπόμενη ποινική διαδικασία.

Πάντως, αυτό που γνωρίζουν μέχρι στιγμής είναι ότι οι συνεννοήσεις γίνονται στόμα με στόμα αλλά και σε διαδικτυακές εφαρμογές των κινητών, ενώ αποφεύγουν τα καλέσματα μέσω των προσωπικών τους σελίδων στο Facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ