Έγκλημα στο Κορωπί: Η μαρτυρία συγγενή για την παιδοκτονία
Ανανεώθηκε:
Τη δική του εκδοχή για τα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Κορωπί, όπου ένας 76χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του έδωσε το πρωί της Τρίτης ο εξάδελφος του θύτη και θείος του θύματος.
Ο συγγενής απέδωσε το έγκλημα στην «κακιά στιγμή», υποστηρίζοντας ότι τόσο ο 76χρονος όσο και ο γιος του «ήταν από τα καλύτερα παιδιά και γενικά η οικογένειά τους ήταν από τις καλύτερες στην περιοχή».
Σε ό,τι αφορά, ειδικότερα, το έγκλημα, είπε ότι ο γιος άργησε να γυρίσει το βράδυ στο σπίτι, πιθανότατα από κάποια διασκέδαση κι ενδεχομένως αυτό να προκάλεσε την ένταση ανάμεσα σε πατέρα και γιο.
Παράλληλα, ο συγγενής αρνήθηκε τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ότι υπήρχαν έντονα προβλήματα αλκοολισμού στο θύμα που δημιουργούσαν συνεχείς αιτίες προστριβής με τον πατέρα του.
Είπε, τέλος ότι ο 76χρονος είχε λάβει πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν επί 35 ημέρες στη ΜΕΘ κι ότι κυκλοφορούσε με τη βοήθεια ενός πι.
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27
Χαλκίδα: «Μας είπε ότι πάει για τα Κάλαντα και δεν γύρισε» - Θρήνος για τον 15χρονο που αυτοκτόνησε
19:22