Έγκλημα στο Κορωπί: Η μαρτυρία συγγενή για την παιδοκτονία
Ανανεώθηκε:
Τη δική του εκδοχή για τα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Κορωπί, όπου ένας 76χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του έδωσε το πρωί της Τρίτης ο εξάδελφος του θύτη και θείος του θύματος.
Ο συγγενής απέδωσε το έγκλημα στην «κακιά στιγμή», υποστηρίζοντας ότι τόσο ο 76χρονος όσο και ο γιος του «ήταν από τα καλύτερα παιδιά και γενικά η οικογένειά τους ήταν από τις καλύτερες στην περιοχή».
Σε ό,τι αφορά, ειδικότερα, το έγκλημα, είπε ότι ο γιος άργησε να γυρίσει το βράδυ στο σπίτι, πιθανότατα από κάποια διασκέδαση κι ενδεχομένως αυτό να προκάλεσε την ένταση ανάμεσα σε πατέρα και γιο.
Παράλληλα, ο συγγενής αρνήθηκε τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ότι υπήρχαν έντονα προβλήματα αλκοολισμού στο θύμα που δημιουργούσαν συνεχείς αιτίες προστριβής με τον πατέρα του.
Είπε, τέλος ότι ο 76χρονος είχε λάβει πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν επί 35 ημέρες στη ΜΕΘ κι ότι κυκλοφορούσε με τη βοήθεια ενός πι.
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 86 εκατομμύρια ευρώ
21:29
Βανς: Στις μέρες μας το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ «δεν θα απασχολούσε τα ΜΜΕ για πάνω από δώδεκα ώρες»
21:23
Αναστάτωση στο Βέλγιο από τα φαντασμαγορικά σχέδια του Αμερικανού πρέσβη για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ
21:14
Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις σε πρόσωπα και εταιρείες που εξοπλίζουν τις εμπόλεμες πλευρές στο Σουδάν
21:05