ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Αδελφές κατήγγειλαν 62χρονο ότι ασελγούσε επάνω τους από την ηλικία των 6 και 9 χρόνων

Ρόδος: Αδελφές κατήγγειλαν 62χρονο ότι ασελγούσε επάνω τους από την ηλικία των 6 και 9 χρόνων
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση κατηγορείται ένας 62χρονος από τη Ρόδο.  

Ο 62χρονος βρέθηκε υπόλογος για τα παραπάνω αδικήματα μετά από καταθέσεις δύο αδελφών, που τον κατήγγειλαν για σεξουαλικά αδικήματα και έχει ήδη ασκήσει μήνυση εις βάρος τους για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», οι δύο αδελφές ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών, ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων, συντοπίτη τους, σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού, επί 6ετία.

Η πρώτη από ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών.

Χρησιμοποιούσε και τον γιο του

Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζονται οι μηνύτριες, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε εις βάρος τους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους.

Αποφάσισαν πλέον με την αδελφή τους, όπως λένε, να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του διότι δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη τα πάθη τους ως σήμερα.

Ο καταγγελλόμενος τόνισε εξεταζόμενος ότι τα όσα κατέθεσαν εις βάρος του οι καταγγέλλουσες υπερβαίνουν τα όρια ακόμα και της νοσηρής φαντασίας.

Οικονομική σχέση

Υποστήριξε ότι η μητέρα του γνώριζε την οικογένεια των καταγγελλουσών και τους βοηθούσε καθώς βρίσκονταν σε κακή οικονομική κατάσταση αγοράζοντάς τους διάφορα τρόφιμα ενώ με την γυναίκα του συχνά προσέφεραν τρόφιμα και πολλές φορές χρήματα.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Δημοκρατική, το 2003 τους έδωσε το ποσό των 3.500 ευρώ για να τους βοηθήσει και δεν του επιστράφηκε ποτέ.

Ο καταγγελλόμενος αρνείται τις κατηγορίες.

Η κυρία ανάκριση εις βάρος του 62χρονου προσδιορίστηκε χθες από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου για την 11η Μαΐου 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ