ΕΛΛΑΔΑ

Δια υπομνήματος οι εξηγήσεις γνωστού κωμικού ηθοποιού για τις καταγγελίες βιασμού

Δια υπομνήματος οι εξηγήσεις γνωστού κωμικού ηθοποιού για τις καταγγελίες βιασμού
Unsplash / @chiabra

Χωρίς την αυτοπρόσωπη εμφάνισή του αλλά δια υπομνήματος που υπέβαλε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, ολοκληρώνεται η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος γνωστού κωμικού ηθοποιού, μετά τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε κακουργηματικές πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός πρότεινε να εξεταστούν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κώστα Σπυρόπουλο, συγκεκριμένα πρόσωπα ως μάρτυρες. Για το λόγο αυτό από το πρωί στο εισαγγελικό γραφείο έχει περάσει γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στο χαρακτήρα αλλά και στη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε δια του συνηγόρου του το έγγραφο υπόμνημά του με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων και πλέον αναμένεται η απόφαση για άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού.

Στο παρόν στάδιο πάντως ο ίδιος έχει δικαίωμα να μην εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση ελέγχονται από τις εισαγγελικές αρχές τρεις καταγγελίες. Στην πρώτη με χρόνο τέλεσης το 2008, έχει καταγγελθεί βιασμός, ενώ στις άλλες δύο που αφορούν τα έτη 2010 και 2014, οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να τις βιάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ