ΕΛΛΑΔΑ

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης - Έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης - Έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του
Screen Grab

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη πριν από λίγο, μαζί με ακόμη δύο άτομα, ο Μένιος Φουρθιώτης. Προηγήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο της έρευνας.

Το περιστατικό για το οποίο ερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, καθώς και εναντίον της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον παρουσιαστή είχε κατονομάσει σε καταγγελίες του ο Κώστας Βαξεβάνης ως το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πίσω από συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Νωρίτερα ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε μια ανάρτηση:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άλλοι προσαχθέντες βρίσκονται στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι ο παρουσιαστής «σκηνοθέτησε» τις επιθέσεις στο δικό του σπίτι.

Τα δύο άτομα που έχουν προσαχθεί έχουν ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ