ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Novartis: Διαψεύδει ο Γιάννης Μαντζουράνης τα περί διαλόγου του με τον Σάμπυ Μιωνή

Υπόθεση Novartis: Διαψεύδει ο Γιάννης Μαντζουράνης τα περί διαλόγου του με τον Σάμπυ Μιωνή
Γιάννης Μαντζουράνης ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα οι διαρροές σε μέσα ενημέρωσης περί διαλόγου του ιδίου με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή σχετικά με την υπόθεση Novartis, αναφέρει με δήλωσή του ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

«Διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμφανίζουν ένα φερόμενο «διάλογο» μεταξύ εμού και του κ. Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος – κατά τα δημοσιεύματα – κατατέθηκε στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κ. Αλεβιζοπούλου, πλην όμως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα καταθέσω ενόρκως στην αρμόδια κ. Ανακρίτρια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων μου».

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, στην κατάθεσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά το σκάνδαλο της Novartis φέρεται να αναφέρθηκε σε διάλογο του δικηγόρου και φίλου -όπως ισχυρίζεται- του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που σύμφωνα με τον κ. Μιωνή επιβεβαίωσε τις καταγγελίες του περί σκευωρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ