Ηλεία: 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από βαρελότο
Σοβαρά τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο ένας 17χρονος από το χωριό της Βουπρασιάς στην Ηλεία, την ώρα που περιεργαζόταν ένα βαρελότο.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το βαρελότο εξερράγη και τραυμάτισε το παιδί, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.
Πληροφορίες του tempo24.news, αναφέρουν πως οι γιατροί έκριναν πως τα τραύματα του έφηβου είναι σοβαρά και πως πρέπει να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος περιεργαζόταν το βαρελότο, ενώ βρισκόταν στην πλατεία του χωριού, όταν αυτό έσκασε στα χέρια του.
ΕΛΛΑΔΑ
Το «ευχαριστώ» της Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ: «Είδα τι σημαίνει ανθρωπιά»
18:43
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη για τα Τέμπη: Κλείνει για εργασίες η αίθουσα μετά την αυριανή δικάσιμο - Διακοπή για ένα μήνα (vid)
18:34
CULTURE
Αντιδράσεις και σφοδρή κριτική στα social media για ασιατικό στερεότυπο στο The Devil Wears Prada 2
18:26
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από συγκρούσεις στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν
18:20
ΧΡΗΜΑ