ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Με ποιες κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος - Στο «μικροσκόπιο» 31.000 ευρώ

Μένιος Φουρθιώτης: Με ποιες κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος - Στο «μικροσκόπιο» 31.000 ευρώ
Screen grab από βίντεο

Για ηθική αυτουργία σε έκρηξη και νόμο περί όπλων έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, την ώρα που οι άλλοι δύο συλληφθέντες – παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας- βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία.

Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης οι Αρχές εντόπισαν το ποσό των 31.000 ευρώ στα σπίτια των δύο ποινικών, που συνελήφθησαν μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, ερευνούν από πού προέρχεται αυτό το ποσό και αν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποινικοί είπαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, όμως υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής είχε απευθυνθεί σε αυτούς για το συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και δεν γνωρίζουν τι έγινε στη συνέχεια.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν επίσης πως στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε χρησιμοποιήσει ως σεκιούριτι τους δύο ποινικούς.

Οι Αρχές φέρονται να γνωρίζουν πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη είναι το ίδιο με το οποίο κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία πριν από λίγο καιρό.

Οι δύο ποινικοί, που αρνούνται τα πάντα, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες δεν παραδέχονται καν πως γνωρίζουν τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ωστόσο, από την πρώτη φάση της έρευνας φαίνεται πως οι τρεις άνδρες γνωρίζονται μέσω μιας εταιρείας σεκιούριτι στην οποία εργάζονταν παλαιότερα οι δύο ποινικοί.

Ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Μεγάλη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο της έρευνας.

Το περιστατικό για το οποίο ερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, καθώς και εναντίον της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον παρουσιαστή είχε κατονομάσει σε καταγγελίες του ο Κώστας Βαξεβάνης ως το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πίσω από συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Νωρίτερα ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε μια ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ