ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης
CNN Greece / Σπύρος Μελισσάρης

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε έκρηξη και νόμο περί όπλων ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες – παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας- βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία.

Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης οι Αρχές εντόπισαν το ποσό των 31.000 ευρώ στα σπίτια των δύο ποινικών, που συνελήφθησαν μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, ερευνούν από πού προέρχεται αυτό το ποσό και αν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποινικοί είπαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, όμως υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής είχε απευθυνθεί σε αυτούς για το συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και δεν γνωρίζουν τι έγινε στη συνέχεια.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν επίσης πως στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε χρησιμοποιήσει ως σεκιούριτι τους δύο ποινικούς.

Οι Αρχές φέρονται να γνωρίζουν πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη είναι το ίδιο με το οποίο κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία πριν από λίγο καιρό.

Οι δύο ποινικοί, που αρνούνται τα πάντα, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες δεν παραδέχονται καν πως γνωρίζουν τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ωστόσο, από την πρώτη φάση της έρευνας φαίνεται πως οι τρεις άνδρες γνωρίζονται μέσω μιας εταιρείας σεκιούριτι στην οποία εργάζονταν παλαιότερα οι δύο ποινικοί.

Ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Μεγάλη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο της έρευνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ