Αχαΐα: Αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε... συνάδελφό του γιατί δεν φορούσε μάσκα
Ούτε ο αστυνομικός που εθεάθη να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα δεν γλίτωσε το πρόστιμο στην Αχαΐα.
Ευσυνείδητος συνάδελφός του δεν δίστασε να του επιβάλει το πρόστιμο, όταν δέχθηκε παράπονα από πολίτη.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της Αχαΐας, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από την προϊσταμένη της επιχείρησης γιατί ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αρνείτο να φορέσει την μάσκα του ενώ ψώνιζε.
Οι αστυνομικοί έφθασαν στο κατάστημα και αμέσως επέβαλλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον αστυνομικό ο οποίος καλείται τώρα να πληρώσει για την επιμονή του να μην συμμορφωθεί στα προβλεπόμενα μέτρα για την μη διασπορά του κορωνοϊού.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24.news ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να είχε προκαλέσει και πάλι προβλήματα, μη χρησιμοποιώντας μάσκα στη διάρκεια επισκέψεών του στο κατάστημα.
Το Conrad Athens The Ilisian άνοιξε τις πύλες του: Ένα σύγχρονο Urban Resort στην καρδιά της Αθήνας
17:25
Ντόρα Μπακογιάννη: «Υγιής ο διάλογος για το επιτελικό κράτος - Αντάρτες επειδή έχουν άποψη;»
17:12
Το Ισραήλ εξέδωσε εντολές εκκένωσης για 15 πόλεις του νοτίου Λιβάνου
17:04
Φωτιά στο Ίλιον: Οι φλόγες από το κατάστημα ανταλλακτικών επεκτάθηκαν σε διαμερίσματα (pics & vids)
16:55