ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μόλις έκλεισαν τα καταστήματα άνοιξε υπαίθριο κορωνο-πάρτι

Πάτρα: Μόλις έκλεισαν τα καταστήματα άνοιξε υπαίθριο κορωνο-πάρτι
pixabay

Τη νυχτερινή τους διασκέδαση συνέχισαν μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης δεκάδες νεαροί στην Πάτρα, διοργανώνοντας γλέντι στα σκαλιά της Παντάνασσας.

Μόλις τα καταστήματα τηρώντας τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό στις 23:00 κατέβασαν ρολά, οι νεαροί της Πάτρας συνέχισαν το γλέντι τους σε ένα αυτοσχέδιο κορωνοπάρτι.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest διασκέδασαν χωρίς μάσκες αλλά με άφθονο κέφι στα σκαλιά κρατώντας ποτά σε πλαστικά ποτήρια και τραγουδώντας χωρίς μουσική.

Να σημειωθεί ότι χθες Δευτέρα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της εστίασης, δεν έπεφτε καρφίτσα στα καταστήματα της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου η εστίαση «βούλιαξε» χθες πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και όλες τις ώρες. Ρίο και Βραχνέικα έζησαν εποχές δόξας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα μαγαζιά του κέντρου. Η ίδια κίνηση αναμένεται και σήμερα.

Ωστόσο η μεγαλύτερη δυσλειτουργία έκανε την εμφάνισή της τις βραδινές ώρες οπότε και έπρεπε να απομακρυνθούν οι πελάτες από τα καταστήματα, ενώ όπως λέει ο κ. Στεργίου εξαιτίας του γεγονότος ότι τα καταστήματα κλείνουν στις 11 παρατηρήθηκε μετατόπιση της διασκέδασης το απόγευμα και νωρίς το βράδυ.

Σύμφωνα με τον κ. Στεργίου η 11η βραδινή είναι ένα μέτρο που θα αποτύχει όπως και η μουσική. «Είναι μέτρα που ήρθαν από άλλες χώρες και δεν έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα» λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ