Ημέρα της Ευρώπης: Στις 9 Μαΐου ο εορτασμός στην Ακρόπολη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαΐου ο εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης στην Ακρόπολη.
Η Ημέρα της Ευρώπης φέτος συμπίπτει με την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδαςστην Ε.Ε. - που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.
Λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας από την πανδημία, ο εορτασμός θα περιοριστεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Στη τελετή, την ΕΕ θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36
Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες στο λόφο του Φιλοπάππου και εξαφανίστηκε - Τραυματίστηκαν ελαφρά
12:28
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
«Νόμιζα ότι είχε πέσει δίσκος στο πάτωμα»: Η πρώτη αντίδραση Τραμπ στο άκουσμα των πυροβολισμών - Τι του είπε η Μελάνια
12:06