Ημέρα της Ευρώπης: Στις 9 Μαΐου ο εορτασμός στην Ακρόπολη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαΐου ο εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης στην Ακρόπολη.
Η Ημέρα της Ευρώπης φέτος συμπίπτει με την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδαςστην Ε.Ε. - που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.
Λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας από την πανδημία, ο εορτασμός θα περιοριστεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Στη τελετή, την ΕΕ θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 85-92: Όσμαν και Ναν έφεραν το «χριστουγεννιάτικο διπλό» στο Κάουνας
22:12
Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό στρατού Λιβύης - Βρέθηκαν τα συντρίμμια
22:07
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6 εκατ. ευρώ
22:07
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (23/12) κλήρωσης για τα 39 εκατ. ευρώ
21:57