ΕΛΛΑΔΑ

Συμβόλαιο θανάτου στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο καλάσνικοφ – Κλεμμένο από την Αθήνα το ΙΧ

Συμβόλαιο θανάτου στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο καλάσνικοφ – Κλεμμένο από την Αθήνα το ΙΧ
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Κλεμμένο από τις 31 Μαρτίου από περιοχή της Αθήνας ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της δολοφονίας του 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν εντοπίσει σε ιστοσελίδα πώλησης αυτοκινήτων ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος αυτοκίνητο, κατασκεύασαν πλαστές πινακίδες και τις χρησιμοποίησαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου.

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύφθηκε, οι εκτελεστές είχαν μαζί τους δύο καλάσνικοφ, καθώς στην πρωινή έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν και δεύτερο όπλο, το οποίο είχε κολλήσει στο δάπεδο του ΙΧ και είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη φωτιά που έβαλαν στο αυτοκίνητο οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι Αρχές επιμένουν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση δολοφονίας, και με εντολή από τον ηθικό αυτουργό να μην επαναληφθεί το λάθος που έκαναν οι εκτελεστές πριν από 11 μήνες όταν κατά τη διάρκεια επίθεσης δολοφόνησαν τη σύζυγο του 54χρονου και τραυμάτισαν τον ίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ