ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία εις βάρος του 22χρονου για απόπειρα βιασμού το 2020

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία εις βάρος του 22χρονου για απόπειρα βιασμού το 2020

Ανατροπή στην υπόθεση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης προκαλεί η αποκάλυψη ότι μία νεαρή γυναίκα που είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού το 2020, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, τον αναγνώρισε ως δράστη. 

Στις 6 Αυγούστου του 2020 μία κοπέλα -20 ετών τότε- προσήλθε στο ΑΤ Ακροπόλεως και κατήγγειλε απόπειρα βιασμού, με αποτέλεμα να σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστων στοιχείων δράστη. Σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα έχει καταγγείλει τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης για την απόπειρα βιασμού της.

Η επίθεση συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της, ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο. Η ίδια κατάφερε και αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη, του κατέβασε τη μάσκα, με αποτέλεσμα ο δράστης τελικά να φύγει.

Η εξέλιξη αυτή πιθανώς να οδηγήσει σε αλλαγή κατηγορητηρίου, καθώς ο 22χρονος κατηγορείται για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, ενώ η απόπειρα βιασμού είναι κακουργηματική πράξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ