Ιωάννινα: Αγνοείται 70χρονη – Και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στις έρευνες
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των Ιωαννίνων από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και έγινε γνωστή η εξαφάνιση μιας γυναίκας 70 ετών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις έρευνες συμμετέχουν και έξι πυροσβέστες με ένα σκύλο έρευνας και διάσωσης της 5ης ΕΜΑΚ.
Η γυναίκα που εξαφανίστηκε ονομάζεται Κωνσταντίνα – Βιολέτα Σούλη και σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε πάσχει από άνοια.
Στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τα παιδιά της ανέφερε ότι βρίσκεται στο χωριό του Πανεπιστημίου αλλά έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα παιδιά της ενημέρωσαν την αστυνομία και η έκκληση που έχουν κάνει σε κοινωνικά δίκτυα έχει τύχει τεράστιας ανταπόκρισης.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, εκρού μπλούζα με λουλούδια και γκρι παπούτσια με στρας.

SPONSORED
Πάνω από 3,5 εκατ. φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί - Στις 15 Ιουλίου λήγει η προθεσμία
15:50
Ποια είναι τα επίπεδα ξηρασίας στην Ελλάδα μετά από έναν βροχερό χειμώνα - Τι δείχνουν τα στοιχεία
15:41
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην Κίνα - Ένας νεκρός, εννέα αγνοούμενοι
15:30
«Γαλάζια Πατρίδα»: Η νέα θεσμική κλιμάκωση της Άγκυρας και η ελληνική στρατηγική απάντηση
15:21