ΕΛΛΑΔΑ

«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία»: Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία»: Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
Intime

Γονείς πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, γεγονός που τους έχει κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε:

«Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.


Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος» είπε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στις 3 Μαΐου και την είδηση έκανε γνωστή η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κουμπάρες ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ