ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένη η κοινωνία στην Αλόννησο όπου μεγάλωσε η Καρολίνα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένη η κοινωνία στην Αλόννησο όπου μεγάλωσε η Καρολίνα
Facebook

Η άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά, άφησε εμβρόνητους τους κατοίκους της Αλοννήσου, όπου έζησε και μεγάλωσε η άτυχη νεαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του magnesianews.gr, η οικογένειά της ζει στο νησί της Αλοννήσου, το οποίο εξακολουθούσε να επισκέπτεται τακτικά η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς της (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, ενώ και η 20χρονη που είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, το επισκέπτονταν συχνά και αφότου παντρεύτηκε.

Όλοι όσοι τους γνωρίζουν στο νησί, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια.

Ο Δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης, μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου και δεν έβρισκε λόγια για να περιγράψει το σοκ που έχουν υποστεί, από την ώρα που έμαθαν τα θλιβερά νέα.

Περιέγραψε την Καρολίνα ως ένα γλυκύτατο πλάσμα, ένα υπέροχο νέο παιδί, γεμάτο ενέργεια που συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που γίνονταν στο νησί.

Η άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Η μόλις 20 χρόνων, μητέρα ενός 11μηνου παιδιού δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μπροστά στα μάτια του μωρού και του συζύγου της, τον οποίο είχαν δέσει σε καρέκλα, οι τρεις δράστες.

Οι αδίστακτοι ληστές απείλησαν με το όπλο το μωρό για να πιέσουν το ζευγάρι να τους πει πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα σε μια καρέκλα ενώ βασάνιζαν τη γυναίκα για να τους οδηγήσει στο σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Η γυναίκα συνέχιζε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε, της έβαλαν ένα μαξιλάρι πάνω από το πρόσωπο και την έπνιξαν.

Η γυναίκα, βρετανικής καταγωγής, ήταν περίπου 20 ετών ενώ το μωρό της λίγων μηνών.

Μάλιστα, οι δράστες φαίνεται πως θανάτωσαν και το σκυλί της οικογένειας πριν μπουν στο σπίτι, κρεμώντας το από τα κάγκελα της περίφραξης.

Στο σημείο κατέφθασαν, εκτός από κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, και η σήμανση, που αναζητά αποτυπώματα και DNA.

Ο σύζυγος της γυναίκας, κατάφερε να ειδοποιήσει το «100», ο οποίος έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος στην καρέκλα και είπε στους αστυνομικούς για κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.

Σε αυτή τη φάση της έρευνας, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Ωστόσο, η αγριότητα του εγκλήματος παραπέμπει σε αλλοδαπούς δράστες ενώ δεν αποκλείεται πίσω από την αποτρόπαια δολοφονία να βρίσκονται μαφιόζοι δράστες.

«Κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση του συζύγου της άτυχης γυναίκας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το θύμα της στυγερής δολοφονίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απείλησαν το βρέφος και βασάνισαν τη μητέρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ