ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Χρυσοχοΐδης: «Σπάνια τόση βαρβαρότητα στην Ελλάδα»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Χρυσοχοΐδης: «Σπάνια τόση βαρβαρότητα στην Ελλάδα»
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 20χρονης στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ για «σπάνια βαρβαρότητα» και «ιδιαίτερη αγριότητα» για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος.

«Είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και συνέχισε:

«Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ. να φτάσει μέχρι το τέλος.

Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας».

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί, είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για την Ελλάδα», είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Θ. Χρονόπουλος σε δήλωση του, στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του εκ μέρους της Αστυνομίας στην οικογένεια της κοπέλας.

«Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε ψυχολογική στήριξη και ιατρική παρακολούθηση στα μέλη της οικογένειας» συνέχισε ο κ. Χρονόπουλος και πρόσθεσε:

«Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στην Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους της κοπέλας».

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απείλησαν το βρέφος και βασάνισαν τη μητέρα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το θύμα της στυγερής δολοφονίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ