ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Νεαρός μαχαίρωσε 60χρονο επειδή έκανε παρατήρηση στην παρέα του για συνωστισμό

Νέα Σμύρνη: Νεαρός μαχαίρωσε 60χρονο επειδή έκανε παρατήρηση στην παρέα του για συνωστισμό
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Νεαρός άνδρας μαχαίρωσε 60χρονο στον μηρό, χθες τα ξημερώματα, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όταν ο τελευταίος έκανε παρατήρηση σε μια παρέα ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στο σημείο και είχαν βάλει δυνατά μουσική.

Σύμφωνα με το ΑθηναϊκόΜακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας πήρε το κινητό του θύματος και τράπηκε σε φυγή.

Ο 60χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Aστυνομικοί του Τμήματος Νέας Σμύρνης ψάχνουν κάμερες και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών της επίθεσης.

Το τελευταίο διάστημα περίοικοι διαμαρτύρονται για συνωστισμό, παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας και δυνατή μουσική από καταστήματα εστίασης στην περιοχή της Πλατείας και της κεντρικής λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου.

Ειδικά μετά την έναρξη της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, ομάδες νεαρών συγκεντρώνονται μέχρι νωρίς το πρωί στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης και τους δρόμους γύρω από αυτήν, μετά το κλείσιμο των καφέ - μπαρ, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, προβαίνοντας σε βανδαλισμούς και προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ηχορύπανσης με τη μουσική, αλλά και με τις μοτοσικλέτες τους που κινούνται ανεξέλεγκτα και με μεγάλες ταχύτητας στους δρόμους κάνοντας θόρυβο με τις εξατμίσεις τους. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν τις νύχτες, καθώς η διαδρομή Αρτάκης-Πλατεία-Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου μετατρέπεται κάθε νύχτα σε «πίστα μότο κρος».

Το περασμένο Σάββατο η Αστυνομία επέβαλε στη Νέα Σμύρνη πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας για αρκετές ημέρες σε δύο επιχειρήσεις καφέ-μπαρ για παράβαση ωραρίου, παράβαση της απαγόρευσης για μουσική και για συνωστισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ