Αποφυλακίζεται ο χρυσαυγίτης Τσακανίκας, δεκτή η αναστολή εκτέλεσης της ποινής
Ανανεώθηκε:
Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του Γιώργου Τσακανίκα, που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και οπλοκατοχή, ενώ αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η πρώτη αίτηση του γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια εκδικάστηκε στις 5 Ιανουαρίου και απορρίφθηκε ομόφωνα.
Ωστόσο, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή τη δεύτερη αίτηση, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μέχρι τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.
Πρόκειται για τη δεύτερη αποφυλάκιση μέλους της Χρυσής Αυγής, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε δεκτό το σχετικό αίτημα του Νίκου Παπαβασιλείου, που αποφυλακίστηκε τέσσερις μήνες μετά την καταδίκη του.
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio είναι και πάλι διαθέσιμες!
09:11