ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Λαμία: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε τραυματισμένη μέσα σε ρεματιά

Θρίλερ στη Λαμία: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε τραυματισμένη μέσα σε ρεματιά
INTIME

Μια ηλικιωμένη εντοπίστηκε αιμόφυρτη μέσα σε ρεματιά στο Σταυρό Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου. Περαστικοί την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια και κάλεσαν της Αρχές. Η ίδια υποστηρίζει ότι μια συγχωριανή της της επιτέθηκε.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένας κάτοικος του χωριού πήγε μαζί με το γιο του να ανάψει το καντήλι συγγενικού του προσώπου στο νεκροταφείο της κοινότητας.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη στη ρεματιά την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στα αίματα να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, γιατί η ηλικιωμένη ήταν αρκετά μακριά από το δρόμο πεσμένη στο ρέμα και χρειάζονταν να στηθεί επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.

Στο σημείο έσπευσαν και αρκετοί συγχωριανοί που μαζί με τους πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη ηλικιωμένη η οποία είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και στο θώρακα.

Την ηλικιωμένη γυναίκα παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρουν στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη φέρεται να είπε ότι μια άλλη συγχωριανή της, την χτύπησε με μια πέτρα και στη συνέχεια την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο γυναίκες δεν είχαν διαφορές. Ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν τη γυναίκα που φέρεται ότι έριξε την ηλικιωμένη στο ρέμα και κάνουν έρευνα για να εξακριβώσουν κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε πεσμένη και σοβαρά τραυματισμένη στη ρεματιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ