NATO Tiger Meet 2021: Συμμετοχή ελληνικών F-16 στην πολυεθνική άσκηση
Ανανεώθηκε:
Η 335 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας έλαβε μέρος στην άσκηση «NATO Tiger Meet 2021» στην αεροπορική βάση Μπέχα της Πορτογαλίας.
Από ελληνικής πλευράς, στην άσκηση συμμετείχαν 4 αεροσκάφη F-16 Block 52+ Advanced και ανάλογο προσωπικό.
Συνολικά έλαβαν μέρος στην άσκηση 40 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα από τη Γαλλία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Πολωνία.
Η 335 Μοίρα συμμετείχε σε αποστολές συνδυασμένων αεροπορικών επιχειρήσεων (Composite Air Operations - COMAO), καλύπτοντας όλο το φάσμα των αεροπορικών επιχειρήσεων (Defensive /Offensive Counter Air, Air Interdiction, Dynamic Targeting, Destruction of Enemy Air Defence και Opposing Forces), ημέρα και νύκτα, στον εναέριο χώρο της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00 το χτύπημα στο Ιράν» - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36