Εισβολή κακοποιών σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στα Βριλήσσια
Ακάθεκτες συνεχίζουν ομάδες κακοποιών να εισβάλουν σε σπίτια ηλικιωμένων, να κατατρομοκρατούν τους ενοίκους και να τους ληστεύουν.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τη ληστεία στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης, ένα νέο περιστατικό εισβολής σε διαμέρισμα προκαλεί «πονοκέφαλο» στην ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα που μένει μια ηλικιωμένη στα Βριλήσσια και αφού ακινητοποίησαν την ίδια και την οικιακή βοηθό της, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.
Οι τρεις δράστες απειλούσαν με μαχαίρια την 85χρονη γυναίκα ενώ ζητούσαν από την 70χρονη οικιακή βοηθό να τους αποκαλύψει πού κρύβουν τα χρήματά τους.
Μόλις κατάφεραν να αρπάξουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε την έρευνα για DNA και αποτυπώματα.
Χειροπέδες σε 38χρονο στο Παλαιό Φάληρο που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης
17:25
Αμπάς Αραγτσί: Οι Ιρανοί θα αντισταθούν με σθένος στις δειλές επιθέσεις
17:22
Δημοπρασίες αυτοκινήτων: Με φωτογραφίες και αριθμό χιλιομέτρων πλέον τα οχήματα
17:12
Εγκρίθηκε από τη Βουλή η συμφωνία με Chevron και Helleniq Energy - Παπασταύρου: «Ιστορική στιγμή»
17:02