Εισβολή κακοποιών σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στα Βριλήσσια
Ακάθεκτες συνεχίζουν ομάδες κακοποιών να εισβάλουν σε σπίτια ηλικιωμένων, να κατατρομοκρατούν τους ενοίκους και να τους ληστεύουν.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τη ληστεία στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης, ένα νέο περιστατικό εισβολής σε διαμέρισμα προκαλεί «πονοκέφαλο» στην ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα που μένει μια ηλικιωμένη στα Βριλήσσια και αφού ακινητοποίησαν την ίδια και την οικιακή βοηθό της, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.
Οι τρεις δράστες απειλούσαν με μαχαίρια την 85χρονη γυναίκα ενώ ζητούσαν από την 70χρονη οικιακή βοηθό να τους αποκαλύψει πού κρύβουν τα χρήματά τους.
Μόλις κατάφεραν να αρπάξουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε την έρευνα για DNA και αποτυπώματα.
Αξιωματούχος Λευκού Οίκου: O Τραμπ λέει ότι οι ηγέτες της Κούβας θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία
19:06
Ιταλία: Ρωσικό τάνκερ με υγραέριο πλέει ακυβέρνητο εδώ και ημέρες κοντά στη Μάλτα
18:55
Το Πεντάγωνο ενισχύει τη δύναμη πεζοναυτών και πολεμικών πλοίων στη Μέση Ανατολή
18:44
Νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν κατά του Τελ Αβίβ - Τραμπ: «Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν το θέλω εγώ»
18:35