ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας – Άντρας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας – Άντρας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
EUROKINISSI

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε ο καυγάς ενός ζευγαριού στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, όταν 52χρονος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, το ζευγάρι καυγάδιζε για οικογενειακές διαφορές, και κατά τη διάρκεια του καυγά ο 52χρονος σύζυγος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 54χρονη σύζυγό του και την τραυμάτισε θανάσιμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Στη συνέχεια ο συζυγοκτόνος αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές στην αριστερή πλευρά του θώρακα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα.

Την ώρα που εκτυλίχτηκε η τραγωδία, στο σπίτι βρισκόταν η 23χρονη κόρη του ζευγαριού, που ξύπνησε από τον καυγά, αλλά δεν μπορούσε να μπει στην κουζίνα όπου βρισκόταν το μοιραίο ζευγάρι, αφού είχαν κλείσει την πόρτα. Μέσω του μπαλκονιού έφτασε αργά και δεν πρόλαβε να επέμβει.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικοί της Ασφάλειας και τις διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και έχει διαταχθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ