ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τον «αδύναμο» κρίκο των κακοποιών ψάχνουν οι Αρχές

Γλυκά Νερά: Τον «αδύναμο» κρίκο των κακοποιών ψάχνουν οι Αρχές
INTIME/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μια λίστα με βάση την μέχρι τώρα περιγραφή που τους έδωσε για τον περίφημο κοντό δράστη της δολοφονίας της γυναίκας του, αλλά και με βάση τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει από ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών που έχουν ενεργοποιήσει οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών, έχουν κάνει οι Αρχές για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, έχουν καταλήξει σε μια λίστα περίπου 25 κακοποιών και εκτιμούν ότι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται τα μέλη της συμμορίας που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, όπου σκότωσαν την 20χρονη Καρολαιν μπροστά στα μάτια του μόλις 11 μηνών παιδιού της.

Την ίδια ώρα, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει μια εξειδικευμένη έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια σε στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το σπίτι της οικογένειας, με σκοπό να ξεδιαλύνουν ακόμα περισσότερο ό,τι στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους και να προχωρήσουν στην έρευνα.

Πάντως οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών φαίνεται να έχουν σκοπό να εξαρθρώσουν τη συγκεκριμένη σπείρα και να συλλάβουν όλα τα μέλη της και γι’ αυτό το λόγο δουλεύουν συλλογικά την αναζήτηση των κακοποιών και δεν επικεντρώνουν την προσοχή τους αναζητώντας μόνο ένα μέλος της σπείρας.

Οι αξιωματικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για άτομα που έκαναν ληστείες και την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας, ενώ επιμένουν να ερευνούν τις πρόσφατες αποφυλακίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ