Αρκουμανέας: Δεν ανησυχούμε για κάποια μετάλλαξη του κορωνοϊού
Ανανεώθηκε:
«Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη, τις επιτηρούμε και έχουμε καλή εικόνα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας σημειώνοντας πως το εμβόλιο είναι η λύση στην πανδημία.
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κάλεσε μέσω του ΣΚΑΪ όλους τους πολίτες και τους νέους, να εμβολιαστούν ενώ ανέφερε ότι το 31% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση που δίνει σημαντική ανοσία.
Την ίδια ώρα, το 17% του πληθυσμού έχει κάνει και τις δυο δόσεις.
Όσον αφορά τις μάσκες ο κ. Αρκουμανέας, είπε ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς παραμένουν ένα από τα βασικά «όπλα» μας απέναντι στην πανδημία.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό θα ειδοποιηθούν από σήμερα, για το πότε θα κάνουν μια μόνο δόση του εμβολίου.
Πάνω από 1200 νεκροί στο Ιράν από την έναρξη του πολέμου - Ο τραγικός απολογισμός σε Ισραήλ, Λίβανο και χώρες του Κόλπου
07:37
Στήριξη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις ζητά η Αθήνα στη Σύνοδο Κορυφής
07:33
Έκκληση Μακρόν για αναστολή των πληγμάτων εναντίον «πολιτικών υποδομών» στην Μέση Ανατολή
07:25
Το Ιράν χτύπησε ξανά τη μονάδα LNG του Κατάρ - Ο Τραμπ προειδοποιεί με «ανατίναξη» του «South Pars» - Νέες πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ
07:21