ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: «Σε άθλια κατάσταση» μητέρα και κόρη που έμειναν εγκλωβισμένες μέρες σε ΙΧ

Κατερίνη: «Σε άθλια κατάσταση» μητέρα και κόρη που έμειναν εγκλωβισμένες μέρες σε ΙΧ
Screengrab

Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κατερίνη όπου μια μητέρα με την κόρη της έμειναν για ημέρες εγκλωβισμένες μέσα στο αυτοκίνητο, σε βάθος δεκάδων μέτρων, για 3 ημέρες.

«Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι...», είπε στον ΑΝΤ1, η αδελφή της οδηγού.

Όπως σημείωσε: «Εγώ μίλησα μαζί της την Κυριακή, μου λέει “πάω βόλτα το παιδί, πάω βόλτα με την Κατερίνα”, δεν μου είπε που θα πάει. Και από κει και πέρα τη Δευτέρα μου λέει ο πατέρας μας “δεν πήρε η αδερφή σου τηλέφωνο”. Μου λέει “πάμε Θεσσαλονίκη να τις βρούμε”. Λέω “μπορεί να πήγανε σε κανένα γιατρό και να μην θέλουν να βρεθούμε”. Ήρθαμε εδώ πάνω (σημ: στην Θεσσαλονίκη), πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία και έγιναν οι ενέργειες».

«Δεν είμαι στο μυαλό της μέσα. Τώρα με τον κορωνοϊό κιόλας ήταν πιο κλεισμένη μέσα και είχε επηρεαστεί πιο πολύ», είπε η γυναίκα αναφερόμενη στην ψυχολογική κατάσταση της αδελφής της.

Σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκαν στην χαράδρα, σε βάθος δεκάδων μέτρων, ανέφερε ότι μάνα και κόρη «βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση. Η αδερφή μου καλά, αλλά η ανιψιά μου πολύ χάλια».

Οι δύο γυναίκες αφού ανασύρθηκαν από πολύ μεγάλο βάθος διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Το όχημα βγήκε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε σε χαράδρα στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι δύο γυναίκες 51 και 36 ετών, δεν είχαν δώσει για αρκετές ώρες σημεία ζωής, και για αυτό δηλώθηκε η εξαφάνισή τους από την αδελφή της 51χρονης. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Τελικά, βρέθηκε το αυτοκίνητο το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή και για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη συνδρομή ανδρών της 2ης ΕΜΑΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ