ΕΛΛΑΔΑ

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης από Σαντορίνη για Βρυξέλλες στο Βελιγράδι

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης από Σαντορίνη για Βρυξέλλες στο Βελιγράδι
Pixabay

Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι έκανε ένα αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη-Βρυξέλλες.

Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου «Nikola Tesla», αεροπλάνο των βελγικών αερογραμμών TUI εξαιτίας τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της πτήσης αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Βελιγράδι.

Η προσγείωση έγινε στις 13:50 τοπική ώρα, εξελίχθηκε ομαλά ενώ οι 80 επιβάτες και τα έξι μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν με ασφάλεια το σκάφος και αναμένουν στο κτίριο του αεροδρομίου οδηγίες της TUI για να συνεχίσουν το ταξίδι, αναφέρεται στο ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, το αεροπλάνο παρουσίασε διαρροή καυσίμων ενώ πετούσε πάνω από την πόλη Τούζλα στη Βοσνία και ζήτησε άδεια προσγείωσης στο Βελιγράδι.

Οι 80 επιβάτες της πτήσης της ΤUI, η οποία έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι βρίσκονται σε άλλο αεροσκάφος και θα προσγειωθούν στις Βρυξέλλες απόψε, ανέφερε η εκπρόσωπος της ΤUI, Σάρα Σοσίν.

«Λόγω τεχνικού προβλήματος, το αεροσκάφος που κατευθυνόταν προς τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο Βελιγράδι σήμερα το απόγευμα. Και οι 80 επιβάτες βρίσκονται τώρα σε άλλο αεροσκάφος και θα προσγειωθούν στις Βρυξέλλες απόψε» σημείωσε η Σάρα Σοσίν.

Η πτήση είχε απογειωθεί από τη Σαντορίνη με προορισμό τις Βρυξέλλες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ