Αθώοι Λιακουνάκος και ακόμη 2 για την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ της Ericsson
Ανανεώθηκε:
Αθώοι για την υπόθεση της προμήθειας των ιπτάμενων ραντάρ της Ericsson κρίθηκαν με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος και ο Βρετανός δικηγόρος Πίτερ Κόλεριτζ.
Οι δικαστές κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, έκριναν πως δεν στοιχειοθετούνται οι εις βάρος τους κατηγορίες για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της δωροδοκίας.
Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε ενόχους τον Χρήστο Τούμπα, αντιπρόσωπο της βραζιλιάνικης εταιρείας Embraer σε αεροσκάφος της οποίας τοποθετείται το ραντάρ, καθώς και τον καταζητούμενο από τις ελληνικές Αρχές Γαλλοελβετό τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.
Ο πρώτος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών καθώς του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά ενώ στον δεύτερο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών.
Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης
02:00
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
00:30