Αθώοι Λιακουνάκος και ακόμη 2 για την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ της Ericsson
Ανανεώθηκε:
Αθώοι για την υπόθεση της προμήθειας των ιπτάμενων ραντάρ της Ericsson κρίθηκαν με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος και ο Βρετανός δικηγόρος Πίτερ Κόλεριτζ.
Οι δικαστές κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, έκριναν πως δεν στοιχειοθετούνται οι εις βάρος τους κατηγορίες για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της δωροδοκίας.
Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε ενόχους τον Χρήστο Τούμπα, αντιπρόσωπο της βραζιλιάνικης εταιρείας Embraer σε αεροσκάφος της οποίας τοποθετείται το ραντάρ, καθώς και τον καταζητούμενο από τις ελληνικές Αρχές Γαλλοελβετό τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.
Ο πρώτος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών καθώς του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά ενώ στον δεύτερο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών.
Eurojackpot 17/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 30 εκατ. ευρώ
21:40
Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν με αιματοκύλισμα μετά τον θάνατο του Σολεϊμανί
21:30
«Εκπληκτική η πρόταση του Ιράν για τα πυρηνικά, αλλά ο Τραμπ την αγνόησε» λέει Βρετανός αξιωματούχος
21:19
Οι φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο Πολωνός που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα (vid)
21:08