ΚΣΝΜ: «Πράσινο φως» για την εκδήλωση του οίκου μόδας Dior στο Καλλιμάρμαρο στις 17 Ιουνίου
Ανανεώθηκε:
Το «πράσινο φως» στην προσωρινή παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο) για την διοργάνωση της εκδήλωσης «DIOR CELEBRATES GREECE», την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η συλλογή ρούχων «Cruise 2021» του γαλλικού οίκου Dior, έδωσαν χτες ομόφωνα τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ).
Τα μέλη του ΚΣΝΜ ενέκριναν επίσης τη χορήγηση άδειας φωτογράφισης, κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης, καθώς και απευθείας αναμετάδοσης της εκδήλωσης και ανάρτησής της στο διαδίκτυο, στον επίσημο ιστοχώρο του οίκου DIOR.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη το ΚΑΣ έδωσε ομόφωνα το "πράσινο φως" στο αίτημα του οίκου για φωτογράφιση και κινηματογράφηση σε αρχαιολογικούς χώρους, δηλαδή στην Ακρόπολη (μόνο φωτογράφιση), στο Ηρώδειο, στην Αρχαία Αγορά, στο Σούνιο και στην αρχαία Νεμέα.
Η «Οδύσσεια» μόλις κυκλοφόρησε σε audiobook με την ΑΙ φωνή του Μάικλ Κέιν και διχάζει το Χόλιγουντ
21:30
«Ο σεισμός στη Βενεζουέλα ισοδυναμεί με 180 βόμβες Χιροσίμα»: Η εκτίμηση του Ευθύμη Λέκκα
21:22
85 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα: Ο Κάρλο Ροβέλι προειδοποιεί για πυρηνική καταστροφή
21:15
Σύγκρουση τρένων στην Πολωνία: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από εκτροχιασμό βαγονιών
21:08