ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στους δημότες οι …κωδικοί του Instagram για τουριστική προβολή

Χανιά: Στους δημότες οι …κωδικοί του Instagram για τουριστική προβολή
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Στους πολίτες δίνει τα «κλειδιά» της τουριστικής προβολής των Χανίων μέσω της επίσημης σελίδας του Instagram η Δημοτική Αρχή. Οι πολίτες θα έχουν πλέον την δυνατότητα να αποτυπώνουν εικόνες και να περιγράφουν ιστορίες μέσα από τη δική τους ματιά και να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην τουριστική ανάδειξη της πόλη που ζουν.

«Η τεχνολογία έχει δώσει εργαλεία και στην τουριστική προβολή. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πλέον εργαλεία προβολής δράσεων και ενός τόπου. Σαν δήμος, έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε στο ψηφιακό περιβάλλον ενισχύοντας την ψηφιακή μας φαρέτρα» δήλωσε παρουσιάζοντας τη δράση ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

Οι δικλίδες ασφαλείας που υπάρχουν διασφαλίζουν ότι θα υπάρχει απόλυτος έλεγχος στα όσα βγαίνουν στον «αέρα», ενώ παράλληλα γίνεται προσεκτική επιλογή όσων θα έχουν το δικαίωμα πρόσβασης.

Σύμφωνα με τον ειδικό συνεργάτη του δήμου για θέματα Τουρισμού, Νίκο Αλεξάκη, «η αξιοποίηση του ψηφιακού στοιχείου έχει μεγάλη βάση στην προσπάθεια για τουριστική προβολή των Χανίων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτήν την προσπάθεια μεγάλο ρόλο διαδραματίζει και ο άνθρωπος, που αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των δράσεων για την τουριστική προβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ