Παντελής Παντελίδης: Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης όπως προκύπτει από την αιματολογική και τοξικολογική εξέταση που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της Τροχαίας.
Όπως μεταδίδει το tovima.gr η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο.Σημειώνεται πως το επιτρεπόμενο όριο είναι 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tovima.gr, στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο Παντελίδης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».
Θεσσαλονίκη: Κλειστός σήμερα το βράδυ ο Περιφερειακός λόγω εργασιών για το Flyover
21:57
Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 203 χλμ. - Προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς
21:53
Κουτσούμπας: To ΚΚΕ είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος στην πολιτική του κεφαλαίου
21:49
Ποινή φυλάκισης 17 μηνών στους τέσσερις που προπηλάκισαν τον πρώην Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής
21:42