ΕΛΛΑΔΑ

Ανήκει η Ελλάδα στη Δύση;

Ανήκει η Ελλάδα στη Δύση;
Διεύθυνση Πολιτιστικών Ελληνοαμερικανικής Ένωσης/Hellenic American College

Ανήκει η Ελλάδα στη Δύση;

Ο Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), ο Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών και ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας και δημοσιογράφος της εφημερίδας Η Καθημερινή, θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στις 18:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος, Πρόεδρος του Hellenic American University. Εισαγωγικές παρατηρήσεις θα κάνει ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, που συνδιοργανώνει την εκδήλωση με το Hellenic American College / Hellenic American University και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Το Hellenic American University σε συνεργασία με το Hellenic American College διοργανώνει από τις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016 στην Ελλάδα το Διεθνές Συνέδριο “Europe in Discourse: Identity, Diversity, Borders”, Η εσπερίδα της 4ης Απριλίου, καθώς και οι υπόλοιπες της σειράς, εντάσσονται στις προσυνεδριακές εκδηλώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ