ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένη η γιαγιά του βρέφους που έπεσε σε φρεάτιο: «Το ψάχναμε, νομίζαμε ότι το έκλεψαν»

Συντετριμμένη η γιαγιά του βρέφους που έπεσε σε φρεάτιο: «Το ψάχναμε, νομίζαμε ότι το έκλεψαν»
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε η γιαγιά και ο παππούς του 18 μηνών παιδιού που βρήκε τραγικό θάνατο όταν ξέφυγε της προσοχής τους και βρέθηκε νεκρό στο φρεάτιο πίσω από το σπίτι τους, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Το αγοράκι βρισκόταν στην αυλή με τον παππού και τη γιαγιά που το πρόσεχαν για λίγη ώρα, ώστε η μητέρα του να πάει στον οδοντίατρο.

Κάποια στιγμή το έχασαν και άρχισαν έντρομοι να το αναζητούν παντού, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

«Άδικα πήρα αμαρτία. Το ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους, με τα αυτοκίνητα, με τα ποδήλατα, δεν το βρίσκαμε πουθενά. Μια γειτόνισσα μας είπε “αν το παιδί έπεσε στον βόθρο, χάθηκε”, αλλά δεν την πιστέψαμε. Νομίζαμε ότι το άρπαξαν», είπε η γιαγιά στο Star.

«Είναι μία τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια. Μπροστά στα μάτια τους το είχαν το παιδί και ξαφνικά χάθηκε», είπε η ξαδέλφη της ηλικιωμένης.

Η γείτονες είναι επίσης συντετριμμένοι από την τραγωδία.

«Κατέβηκα αμέσως κάτω γιατί φοβήθηκα μήπως μπήκε μέσα στο δικό μου οικόπεδο κι έγινε κάτι με τον σκύλο μου. Όμως δεν το βρήκα πουθενά», είπε ένας γείτονας.

Όλοι ήταν αναστατωμένοι, μέχρι που οι αστυνομικοί είδαν αίμα σε κάποιους σιδερένιους λοστούς στο φρεάτιο, που βρισκόταν στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού και στη συνέχει βρήκαν τη σωρό του μωρού.

Η μητέρα και ο πατέρας του μικρού αγοριού είναι επίσης σοκαρισμένη και σε άσχημη κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ