Θεσσαλονίκη: 39χρονος δέχτηκε επίθεση κοντά στο ΑΠΘ
Ανανεώθηκε:
Την αστυνομία ειδοποίησε νωρίς το πρωί ένας 39χρονος, ο οποίος ανέφερε ότι την ώρα που πήγαινε να πάρει το μηχανάκι του από την περιοχή της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάποια άτομα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.
Περιπολικά της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 39χρονο στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τα ξημερώματα βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι στο ΑΠΘ.
Κατά πληροφορίες του thes.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής νεαροί άρχισαν να συγκεντρώνονται στους χώρους του ΑΠΘ, ενώ η προσέλευση συνεχίζονταν και μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 00:30.
Στις 3:30 περίπου το πάρτι στον χώρο της Φιλοσοφικής ήταν στην κορύφωσή του, ενώ «εστίες» διασκέδασης εντοπίζονταν και σε άλλα κτίρια σχολών, με δυνατή μουσική και αλκοόλ.
SPONSORED
Έρχονται 150 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία - Το στοίχημα του 25%
11:14
Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης βγάζει στο Νέο Δελχί το κόμμα των... κατσαρίδων
10:59
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:49
Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που θα αποφασίσει αυτοδιάλυση ή αυτόνομη κάθοδο
10:43