Βόλος: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο λιμάνι
Το πτώμα μιας άγνωστης προς το παρόν, γυναίκας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Βόλου.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το πρωί, από διερχόμενους περιπατητές που ειδοποίησαν το λιμεναρχείο,σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.
Πιο αναλυτικά η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 8 το πρωί, κοντά στο λιμεναρχείο Βόλου, στα ρυμουλκά στην προβλήτα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα υπολογίζεται ότι είναι 60-70 ετών ύψους, περίπου 1,65 ύψους, φορούσε μαύρα ρούχα και πάνινα παπούτσια.
Δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση, καθώς δεν βρέθηκαν πάνω της σχετικά έγγραφα, και κλήθηκε η Σήμανση.
Στην περίπτωση που κάποιος αναζητούσε δικό του πρόσωπο, καλείται να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για τη διευκόλυνση τους.
Σημειώνεται ότι η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Βόλου.
Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για την εκπνοή της προθεσμίας - Τι να προσέξετε
03:00
Εξωδικαστικός για χρέη από 5.000 ευρώ: Πώς θα λειτουργήσει - Ποια τα οφέλη
02:00
Επίδομα αδείας: Πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους - Πώς υπολογίζεται
01:00
Θερινές εκπτώσεις 2026: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν - Προσοχή στις παγίδες
00:30