ΕΛΛΑΔΑ

Στόχος ξανά ο Φλαμπουράρης: Του έκλεψαν ΙΧ έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια

Στόχος ξανά ο Φλαμπουράρης: Του έκλεψαν ΙΧ έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι συνοδοί φρουροί του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, κατήγγειλαν ότι άγνωστοι έκλεψαν ένα παλιό αυτοκίνητο του βουλευτή που ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια.

Όπως είπαν οι συνοδοί αστυνομικοί στους συναδέλφους τους, το αυτοκίνητο ήταν πολύ καιρό σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο και είχε πάρα πολύ καιρό να κινηθεί. Ακόμα και οι ίδιοι διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το αυτοκίνητο έλειπε από τη θέση του.

Το αμάξι βρισκόταν στο σπίτι του πρώην υπουργού στα Εξάρχεια, μία περιοχή για την οποία θεωρητικά από τη ΓΑΔΑ υπάρχουν περιπολίες τόσο εποχούμενες όσο και πεζές, που φαίνεται όμως να μην απέτρεψαν τους διαρρήκτες να αρπάξουν το αυτοκίνητο.

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υποστήριζαν ότι υπάρχουν διατεθειμένοι οκτώ αστυνομικοί στη φρουρά του κ. Φλαμπουράρη και οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν φροντίσει ώστε η φρούρηση να ήταν τέτοια που οι άγνωστοι να μην κατάφερναν να κλέψουν το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2020, άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο της οικογένειας του Αλέκου Φλαμπουράρη μπροστά στο σπίτι του πρώην υπουργού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ