Ζάκυνθος: Και νέες προσαγωγές για το συμβόλαιο θανάτου
Ανανεώθηκε:
Σε νέες προσαγωγές για το συμβόλαιο θανάτου στη Ζάκυνθο προχώρησε το πρωί της Τρίτης η ΕΛΑΣ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να μετατραπούν και αυτές σε συλλήψεις.
Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, ο οποίος έπεσε πρόσφατα και ο ίδιος νεκρός από πυρά αγνώστων.
Πρόκειται για έναν απότακτο αστυνομικό, που πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί, και δύο κατοίκους Ζακύνθου.
Ένας εκ των συλληφθέντων από τη Ζάκυνθο φαίνεται πως ήταν ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τους εκτελεστές στο νησί. Και οι τρεις άνδρες βρίσκονται πλέον στη ΓΑΔΑ.
Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο έπεσε νεκρός και ο 53χρονος επιχειρηματίας, που δέχτηκε 19 σφαίρες από καλάσνικοφ σε όλο του το σώμα.
Πληροφορίες ανέφεραν τότε πως οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο κλεμμένο από την Αθήνα και είχαν μαζί τους δύο όπλα.
Μετά τη δολοφονία, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση.
Οι Αρχές ανέφεραν πως πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση δολοφονίας, και με εντολή από τον ηθικό αυτουργό να μην επαναληφθεί το λάθος που έκαναν οι εκτελεστές πριν από 11 μήνες.
Η σύζυγος του επιχειρηματία είχε δολοφονηθεί τον Ιούνιο του 2020, όταν άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου στο ζευγάρι.
Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών έπεσε νεκρή ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε.
Γιατί οι Ιάπωνες λατρεύουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τηγανητό κοτόπουλο
09:23
Στα μπλόκα οι αγρότες με ανοιχτούς δρόμους - Το Σάββατο οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων
09:10
Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
08:57
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44