ΕΛΛΑΔΑ

Aθλητής τράβηξε πιστόλι ενάντια στον προπονητη του

Aθλητής τράβηξε πιστόλι ενάντια στον προπονητη του
Social Media

Μια έντονη λογομαχία παραλίγο να καταλήξει σε κάτι πολύ χειρότερο.

Αθλητής του ΑΟ Παλλήνης, όπως μεταδίδει το notioanatolika.gr, είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή του και τράβηξε όπλο, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαρτίου, όταν ο παίκτης συνάντησε τον προπονητή στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από μια λεκτική αντιπαράθεση και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να τους χωρίσουν.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr ενώ φαινόταν πως η κατάσταση εκτονώνεται ο αθλητής «τράβηξε» πιστόλι και απίελησε τον προπονητή του.

Στη θέα του πιστολιού όλοι τρομοκρατήθηκαν και έπρεπε και πάλι να παρέμβουν άλλοι παίκτες που βρίσκονταν επιτόπου για να μπει το όπλο στη θήκη του!

Όπως ήταν φυσικό ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να δημιουργηθεί νέος κύκλος έντασης ο οποίος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τον ένα από τους δύο να υποβάλει μήνυση κατά του άλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι «έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του notianatoika.gr o αθλητής που δημιούργησε το επεισόδιο έχει ζητήσει συγνώμη από τον σύλλογο διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του αλλά ενήργησε εν θερμώ έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ