Έντονο μπουρίνι στο κέντρο της Αθήνας - Με δυσκολία η κίνηση στους δρόμους
Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για κακοκαιρία σήμερα στην Αττική, με τα φαινόμενα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο κέντρο της Αθήνας.
Ήδη βρέχει καταρρακτωδώς στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές περιοχές της Αττικής ενώ αναμένεται να σημειωθεί ακόμη και χαλαζόπτωση.
Αλλά και στις περιοχές που δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη τα φαινόμενα, ο ουρανός έχει «σκοτεινιάσει» και ακούγονται ισχυρές βροντές.
Νωρίτερα, η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει έκτακτο δελτίο καιρού.
Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους
Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων αυτή την ώρα στο ανοδικό ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Πέτρου Ράλλη και καταλήγει στην Αχαρνών.
Σημειώνεται ότι φαινόμενα έντονης κακοκαιρίας παρουσιάζονται αυτήν την ώρα και σε άλλες περιοχές της χώρες όπως η Κοζάνη, η Θεσσαλονίκη κ.ά.
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48