Ελληνικό #MeToo: Νέα ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικου σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη
Νέα ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα του «βιασμού ανηλίκου» ασκήθηκε σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η νέα δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο και αφορά σε τέταρτη καταγγελία που έγινε σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που διενεργεί την κύρια ανάκριση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε 24χρονος σήμερα άνδρας, πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον «ψάρεψε» στο δρόμο και πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση στο σπίτι του ηθοποιού όταν ο τελευταίος τον κάλεσε κάποια στιγμή και εκείνος πήγε χωρίς να έχει υποψιαστεί το τι θα συνέβαινε.
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου
01:00
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Mέχρι τις 12 Οκτωβρίου πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση οι επιχειρήσεις
00:30