Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ
Τρία άτομα συνελήφθησαν για πάρτι που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρά τους περιορισμούς για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, πρόκειται για 24χρονο, εκ των φερόμενων διοργανωτών του πάρτι, και δύο συμμετέχοντες σ' αυτό, 21 και 18 ετών. Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Επρόκειτο για πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Πανεπιστημιούπολη.
Είναι οι πρώτες συλλήψεις για τα λεγόμενα «κορωνοπάρτι» στο πανεπιστημιακό campus, για τα οποία είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 45χρονο για διακίνηση κοκαΐνης - Την είχε κρύψει σε πλάτη καθίσματος ΙΧ
13:52
Στο «Legacy of Spies» ο Χιου Λόρι - Επιστρέφει στο κατασκοπικό σύμπαν του Τζον λε Καρέ
13:47
Παραγωγή βιοντίζελ από τηγανέλαιο - Το «πράσινο λάδι» πάει και στη Θεσσαλονίκη
13:41
Σαντορίνη: Ανήλικος οδηγούσε χωρίς άδεια μηχανή και παρέσυρε πεζό - Συνελήφθησαν οι γονείς του
13:37