ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών
INTIME

Στη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη προχώρησε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας σάλο στον χώρο του θεάτρου.

Ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή.

Σε ό,τι αφορά το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης να υπενθυμίσουμε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο εισαγγελικός λειτουργός προχώρησε τελικά στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έπειτα από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε, στο πλαίσιο της οποίας προσήλθαν και κατέθεσαν τρεις γυναίκες, περιγράφοντας σοβαρά αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους από τον δημοφιλή ηθοποιό, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να τελέστηκαν τα έτη 2008, 2010 και 2014 –σε χρόνο, δηλαδή, που δεν έχει επέλθει παραγραφή.

Για τον Παύλο Χαϊκάλη αποφασίστηκε να επανεξεταστούν μάρτυρες, ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό του ΣΕΗ να προχωρήσει σε απόφαση για τον ηθοποιό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ