Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο Κρήτης
Ανανεώθηκε:
Μία βλάβη στους τροχούς είχε ως αποτέλεσμα χθες βράδυ αεροσκάφος της της TUI, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο – Μάντσεστερ να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr, το τουριστικό αεροπλάνο τύπου Boeing 737-8, παρουσίασε μηχανική βλάβη στους τροχούς και ενώ είχε απογειωθεί έκανε κύκλους στον αέρα, με τον πιλότο λίγη ώρα αργότερα να καταφέρνει επιτυχώς να το προσγειώσει ξανά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την αναγκαστική πορεία προσγείωσης του αεροσκάφους:

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 10.45 μ.μ και να αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Μαντσεστερ στη Βρετανία στη 1.05 π.μ., όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της βλάβης που παρουσίασε.
Το αεροπλάνο παραμένει και σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52